ESMI

AVÍS LEGAL

Logo Carrosseries ESMI Besalú

AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom empresa i Raó social: CARROSSERIES ESMI, S.L.
NIF: B55205082
Adreça: Ctra. de Girona s/n. – 17850 – BESALU – GIRONA
Telèfon: 972590159
Email: esther@esmibesalu.cat
Reg. Mercantil de Girona Tom 2977 Llibre 0 Foli 133 Secció 8 Full GI 57102 Insc. 1a data 2/06/2014

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalitat d’aquest lloc web és donar a conèixer els productes i serveis oferts per CARROSSERIES ESMI, S.L. i establir vies de contacte per obtenir informació addicional.
Aquest avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web:
https://www.esmibesalu.cat

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre CARROSSERIES ESMI, S.L. i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb CARROSSERIES ESMI, S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el disseny gràfic i els codis són titularitat de CARROSSERIES ESMI, S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, llevat del consentiment per escrit de CARROSSERIES ESMI , S.L.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

CARROSSERIES ESMI, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

CARROSSERIES ESMI, S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CARROSSERIES ESMI, S.L. . La presència de links o enllaços a les pàgines web de CARROSSERIES ESMI, S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.