ESMI

GRUES

Logo Carrosseries ESMI Besalú

GRUES HIDRÀULIQUES ARTICULADES PER A VEHICLES

Grues articulades

Grues articulades de càrrega, fusta, reciclatge i equips de ganxo, amb més de 100 models per a vehicles.
El nostre servei inclou el subministrament de peces de recanvi per a qualsevol màquina, així com el manteniment i reparació de les mateixes.
Com a taller de servei tècnic oficial PALFINGER, oferim també una gamma de recanvis i accessoris per a tot tipus de màquines d’elevació. Així com la reparació de qualsevol marca.

Les grues de càrrega ajuden a carregar i descarregar camions i altres vehicles. Les grues sobre camió impressionen gràcies al fàcil maneig i l’alt nivell d’eficiència de costos. Diversos equips (cabrestant, rotor, pinça, portapalets) amplien el camp d’aplicació de la grua de càrrega.

En quant a usos, els sectors més importants són: la construcció, la logística de transport, serveis d’emergència, les autoritats locals, la gestió de residus, la mineria i la inspecció/manteniment/neteja d’estructures, edificis i màquines grans, així com l’arrendament i lloguer de negocis.

Marques

Recanvis i accessoris per grues

La nostra empresa ofereix el servei de post-venda de recanvis i accessoris per a grues, ja sigui cistelles, grapes,… treballem amb marques de qualitat i prestigi que donen al producte la màxima garantia.

Marques

Desplaça cap amunt